Bar commissie:
Bezetting:
- Frank Buijs (voorzitter)
- Ad Weterings
- Peter Wester
Bar commissie zal zijn werkzaamheden uitvoeren met een vaste kern van vrijwilligers, te weten:
- Frans Koopman
- John Tuip
- Roelf van Til
- Peter Henneman
- Ina Limmen
- Simon van der Kolk
- Gerard Bruins
- Kitty Rietman
- Wouter Klein
- Henk Jeursen
Taken:
- Het op peil houden van de bier voorraad en andere dranken t.b.v. club- en verdiepingsavonden, open dagen, ALV, nieuwjaarsreceptie, club-BBQ en werk dagen. Voor avonden met een proeverij dient de organisator van deze proeverij de bieren in te slaan en af te rekenen met bezoekers en penningmeester.
- Bemannen van de bar tijdens de clubavonden (tussen 19:30 – 23:30 uur), open dagen, ALV en nieuwjaarsreceptie. Bemannen van de bar gaat volgens schema, bestaande uit de barvrijwilligers en de barcommissie.
- Het indienen van voorstellen voor clubbrouwen, deze laten verwezenlijken en keuren voordat het aangeboden wordt ter consumptie. Zie verder HHR artikel 6 – clubbrouw.
- Selectie commerciële bieren voor verkoop (KWBG-leden kunnen hun voorkeur uiten naar de barcommissie).
- Zorgdragen voor hapjes/snacks en dergelijke (inkoop en verwerking). Dit gaat momenteel via Paul van de Berg.
- Aanvragen budget voor evenementen waar de barcommissie bardienst verricht (hapjes, clubbrouw, etc).
- Financiële afwikkeling baropbrengst naar penningmeester per evenement waar de barcommissie bardienst heeft verricht.
- Schoon opleveren van sociale ruimte na evenementen waar de barcommissie bardienst heeft verricht in samenwerking met de overgebleven aanwezige leden.
- Opleiden van leden die bardienst hebben wat betreft de barbediening (vaten wisselen, installatie spoelen, schoon afleveren ruimte etc).
- Opdrachten verstrekken aan technische commissie ter verbetering van bar en sociale ruimte.
- Het onder de aandacht brengen van kandidaat brouwsels die genomineerd kunnen worden tot ‘clubrecepten’ en verheven tot de Assummer recepten serie kunnen gaan worden.